Bu Yöntemi Kimse Bilmiyor: Faturalar Yarı Yarıya Ucuzlayacak!

Kış dönemi ile beraber artan fatura masrafları altında ezilenlere o özel teklif Kuveyt Türk'ten geldi.

Bu Yöntemi Kimse Bilmiyor: Faturalar Yarı Yarıya Ucuzlayacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Ocak 2024 tarihine kadar Kuveyt Türk mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlar 200 TL'ye kadar indirimli fatura desteğinden faydalanacak. Kuveyt Türk'ün elektrik, su, internet, doğalgaz faturasına yönelik başlattığı bu özel kampanya her fatura talimatını 50 TL toplamda 200 TL kazanabilmeyi sağlıyor.

Kampanyaya Katılım Şartları Nelerdir?


Fatura talimatına indirim kampanyası yalnızca Kuveyt Türk mobil uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturduktan sonra otomatik talimat veren müşteriler için geçerli olacak.

Kampanya 20.000 kişilik katılım ile sınırlandırılmıştır. Farklı kampanyalarla bir araya getirilerek kullanılamaz. Her kanal üzerinden en az bir kez en fazla 4 kez fatura talimatı verilebilir.

Mobil Uygulamayı İndiren Şanslı Çıkacak!


Talimatın otomatik olarak ödenmesi şartı ile hesaba toplamda 200 TL'ye kadar hediye aktarılır. Kampanyadan yararlanabilmek için cep telefonuna Kuveyt Türk mobil uygulaması indirilmelidir.

Ücretsiz olarak indirilen mobil uygulama içerisinde yer alan bireysel müşteri adımları takip edilir. Yeni hesap açılışı tamamlandıktan sonra faturalar alanına gelerek talimat verilebilir.

Bakmadan Geçme