Bugün Önemli Gelişmeler Yaşanacak: Türkiye Gündemi, Diplomasi, Ekonomi ve Spor…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kültür Sanat Ödülleri dağıtacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Azerbaycan'da bir dizi temasta bulunacak, TBMM'de 2024 bütçesi görüşmesi devam edecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Çin'de mevkidaşıyla görüşecek, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi açıklanacak, dünya gündeminde İsrail'in Gazze'ye saldırıları değerlendirilecek ve spor arenasında heyecan dolu müsabakalar gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kültür Sanat Ödülleri dağıtacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Azerbaycan'da bir dizi temasta bulunacak, TBMM'de 2024 bütçesi görüşmesi devam edecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Çin'de mevkidaşıyla görüşecek, Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi açıklanacak, dünya gündeminde İsrail'in Gazze'ye saldırıları değerlendirilecek ve  spor arenasında heyecan dolu müsabakalar gerçekleşecek.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KÜLTÜR SANAT ÖDÜLLERİNİ DAĞITACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni"ne katılacak. Türkiye'nin kültür ve sanat alanındaki başarılı isimlerine verilecek ödüller, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahiplerine takdim edilecek.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ, AZERBAYCAN ZİYARETİNDE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek. Yılmaz, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Fahri Hıyabanı'nı, Şehitler Hıyabanı'nı ve Bakü Türk Şehitliği'ni ziyaret edecek. Ayrıca Başbakan Ali Asadov ve Azerbaycan Milli Meclisi Başkanı Sahiba Gafarova ile görüşecek olan Yılmaz, Türkiye'nin Bakü Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek.

TBMM GENEL KURULU'NDA 2024 BÜTÇESİ GÖRÜŞÜLÜYOR

TBMM Genel Kurulu'nda, Maliye Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi görüşülüyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlık bütçesinin detaylarını milletvekillerine sunarak soruları yanıtlıyor.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KACIR, ÇİNLİ MEVKİDAŞLARI İLE GÖRÜŞECEK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanı Yin Hıcün ve Sanayi ve Enformasyon Teknolojileri Bakanı Cin Cuanglong ile bir araya gelecek. Görüşmede, iki ülke arasındaki işbirliği olanakları ve teknoloji alanındaki gelişmeler ele alınacak.

EKONOMİ GÜNDEMİNDE YURT DIŞI ÜRETİCİ FİYAT ENDEKSİ AÇIKLANIYOR

Türkiye İstatistik Kurumu, kasım ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini ve aralık ayı tüketici güven endeksini açıklıyor. Bu veriler, ekonomiyle ilgilenenler için önemli göstergeler sunacak.

DÜNYA GÜNDEMİNDE İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI TAKİP EDİLİYOR

Dünya gündeminde, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve bölgedeki insani kriz gelişmeleri yakından takip ediliyor. Uluslararası toplumdan gelen tepkiler ve diplomatik çabalar gelişmeleri şekillendirecek.

SPOR ARENASI CANLANIYOR

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta mücadeleleri kapsamında Mondihome Kayserispor-Fenerbahçe, Galatasaray-VavaCars Fatih Karagümrük ve Bitexen Antalyaspor-Kasımpaşa maçları futbolseverleri heyecanlandıracak.

Trendyol 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü-Teksüt Bandırmaspor, Erzurumspor FK-Ümraniyespor, Adanaspor-Altay ve Göztepe-Eyüpspor maçları da futbolseverlerin ilgi odağı olacak.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas'u ağırlarken, Anadolu Efes, Bayern Münih'e konuk olacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde TOFAŞ, İspanya'nın UCAM Murcia ekibini ağırlarken, Galatasaray Ekmas ve Bursaspor İnfo Yatırım da zorlu mücadelelere çıkacak.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding ve ÇBK Mersin, evlerinde güçlü rakipleriyle karşılaşacaklar.

Voleybol Arenasında Halkbank, Almanya'nın Berlin Recycling Volleys takımına konuk olurken, Fenerbahçe Parolapara, Hollanda'nın Draisma Dynamo takımını ağırlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme