Bugünün minikleri geleceğin hafızları

Konya Valiliğine bağlı Özel Ravza Kreş'te 4-6 yaş grubunda eğitim gören minik öğrencilere Kur'an-ı Kerim'i hatim ettikleri için kına programı yapıldı. Programdan önce Kuranı Kerim'i çocuklara teşvik etmek amacıyla öğrenci velileriyle birlikte konvoy düzenlendi.

Bugünün minikleri geleceğin hafızları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hatim eden öğrenciler için hatim kınası programı düzenlendi. Program Özel Ravza Kreş’te öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Miniklerin heyecanı ve sevinci gözlerine yansırken ilk kez Kuranı Kerim’i hatim etme mutluluğunu yaşadılar. 

Öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Gelen misafirlere pasta ikramında bulunularak miniklerde pasta keserek bu güzel anın tadını çıkarttı. 

Özel Ravza Kreş Müdüresi Gülfan Aydın yaptığı açıklamada “Yüce Kitabımız Kur’an’ı Kerim’i okumayı öğrenen ve hatmeden miniklerimizi tebrik ederek, Rabbimizin kendisine Kur’an’ı Kerim’i tekrar tekrar hatmetmeyi, hafız olmayı, anlamayı, yaşamayı ve diğer insanlara da anlatmayı nasip etmesini dua ve temenni ederim, miniklerimizi Rabbim vatana ve millete hayırlı evlat eylesin” dedi.
Program sonunda miniklere hatim kınası yakıldı.

Hatim töreni programı daha sonra 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü gerçekleştirilecek.


 

Bakmadan Geçme