Bursaspor Mazi'yi arıyor

Tarihinde Süper Lig şampiyonluk apoleti bulunan Bursaspor, şimdilerde TFF 2.lig'de mücadele ediyor. Mazisini arayan Yeşil-beyazlılar, 5 deplasmandan sadece 1 puan alabildi. Öte yandan kulüpte başkanlığa henüz aday çıkmadı.

Bursaspor Mazi'yi arıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 2.lig Beyaz Grupta yer alan Yeşil-beyazlılar'da kötü gidiş devam ediyor. Oynadığı 9 maçta 2 Galibiyet, 2 beraberlik alan Yeşil-beyazlılar 5 kez de sahadan mağlup ayrıldı. 

Bu sezon deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamayan Bursaspor, çıktığı 5 maçta ise yalnızca 1 puan alabildi, 14 puan kaybetti. Bursaspor’da deplasman kabusu devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım bu sezon çıktığı 5 dış saha maçında da galibiyet yüzü göremedi. Son olarak Bayburt Özel İdare Spor’a 2-0 mağlup olan Timsah, gol atmakta da güçlük çekiyor. Bursaspor sırasıyla, Afyonspor’a 1-0, Çorum FK’ya 2-1, Amed Sportif Faaliyetler’e 2-0 mağlup olurken, Ankaraspor deplasmanında 1-1 berabere kalmıştı. Toplamda 2 gol atan yeşil-beyazlı takım, kalesinde 8 gol gördü.

Öte yandan; kongre kararı alan Bursaspor Kulübü’nde başkan adayı çıkmadı.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüzün 22.10.2022 / 30.10.2022 tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın, başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması sebebiyle, kulübümüz tüzüğünün 18. Maddesi ve Dernekler Yönetmeliği'nin 14/2 maddesi gereğince; altı ay içerisinde Yönetim Kurulumuzca belirlenecek ileriki bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir” denildi.                             

Bakmadan Geçme