Büyük fırsat: KPSS'de 50 puan alan iş sahibi oluyor!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) 50 puan alanları işe alacağını duyurdu.

Büyük fırsat: KPSS'de 50 puan alan iş sahibi oluyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kamu Ajans’ta yer alan habere göre Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 6 sözleşmeli personel alımı yapacağı ve başvuru sürecinde KPSS’den 50 puan alınmasının yeterli olacağına değinildi. İşte ayrıntılar…


Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, özel bütçeden karşılanacak şekilde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere toplam 6 sözleşmeli personel alımı yapacak.  Alımlar Destek Personeli kadrosu için gerçekleştirilecek. Ayrıca, lise mezunu adaylar arasından 2 Aşçı, 3 bahçıvan ve 1 destek personeli alımı yapılacak. 


BAŞVURU YAPABİLMEK İÇİN KPSS SINAVINDAN 50 PUAN ALINMASI YETERLİ


Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, adaylar için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na göre istihdam edilmek üzere belirli şartlar aramaktadır. Bununla birlikte, özel olarak eğitim ve diğer şartlar da aranmaktadır.

Başvuru için adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları sağlamaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra, adayların KPSS sınavından belirli bir puan almış olmaları da gerekmektedir.

KPSS şartı, adayların 2023 yılında yapılan KPSS’den Lise mezunları için P94 puan türünden en az 50 puan almış olmalarını gerektirmektedir.

Büyük fırsat: KPSS'de 50 puan alan iş sahibi oluyor!
SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?


Üniversite de bahçe bakımı ve düzenlenmesi, temizlik, basit bakım ve onarım, dağıtım ve taşıma gibi hizmetleri yerine getirecek bahçıvanlar için sözleşmeli personel alımı yapacaktır.

Başvuru yapabilmek için, ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmanız ve bahçıvan olarak çalışma deneyiminizin belgelendirilmiş olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların son başvuru tarihine kadar 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.


Başvurular, ilanın yayımlanmasıyla birlikte başlamış olup, 3 Kasım tarihine kadar yapılabilecektir.

Başvuruların kabul edildiği tarihler ise 20 Ekim – 3 Kasım olarak belirlenmiştir.

 

Bakmadan Geçme