Büyükekşi, WL Convention 2023'e katılacak

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu, TFF'nin ana paydaşı olarak yer aldığı ve 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor etkinliğine katılacak.

Büyükekşi, WL Convention 2023'e katılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Antalya'da 9-12 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon Nirvana Cosmopolitan Convention Center'da yapılacak. 9 Ocak'taki açılış gününde etkinliğe konuk olacak olan Büyükekşi, Antalya'nın futbol turizminin merkezi olduğunu, bu tür organizasyonları çok önemsediklerini ifade etti. Başkan Mehmet Büyükekşi futbolun gelişimine katkı sağlayacak her türlü oluşuma destek vereceklerinin de altını çizdi.

Organizasyonda ayrıca TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, FGD Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or, FIFA Kokartlı eski hakem ve TFF Hakem Eğitmeni Cüneyt Çakır, eMilli Takım Teknik Direktörü Tolga Atalay ile eMilli Takım oyuncuları Emirhan Erdem ve Berk Turan da konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye'de Ticaret Bakanlığınca desteklenen ilk spor turizmi etkinliği olan WL Convention 2023, futbola odaklanarak, ulusal ve uluslararası 50'den fazla spor profesyoneli konuşmacı ile 500'den fazla önemli katılımcıyı ağırlayacak. SPOR SERVİSİ

Bakmadan Geçme