'Büyükşehir yasası iptal edilecektir.'

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümitkesmez, Büyükşehir yasası hakkında basın açıklamasında bulundu.

'Büyükşehir yasası iptal edilecektir.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ümitkesmez, Büyükşehir yasasından önce vatandaşların daha ucuza taşındığını ve bu yasanın çıkmasıyla birlikte otobüs hizmetlerinin hepsinin Büyükşehir Belediyesi'nin uktesine girdiğini açıkladı.

Ümitkesmez, Köylerin boşaltılıp şehir merkezine yapılan göçün en büyük sebeplerinden birinin Büyükşehir yasası olduğunu ifade eden Ümitkesmez, Belediyelerin asli görevlerinden biride vatandaşların daha kolay ulaşım sağlayabilmesi olduğunu söyledi. 

Ümitkesmez, "Kendi altlarında makam araçları ile istedikleri her yere ulaşanlar herkesi kendi gibi sanıp özel araçlar yada özel şirketlerin araçları ile ulaşımın kolay sağlanacağını düşünmektedirler. Diyecekler ki Konya yüzölçümü geniş her tarafa nasıl yetişelim?

Bende diyorum ki madem her tarafa ulaşım hizmeti ve diğer hizmetleri getiremeyecektiniz niye büyükşehir yasasını çıkardınız? Zafer Partisinin iktidarında Büyükşehir yasası iptal edilecektir. Köy ve kasabalarda yaşamın canlanması sağlanacaktır. Okulsuz köy kalmayacak ulaşım problemi çözülecek, köylerimiz üretim alanlarına çevrilecek büyükşehirlerdeki yığılma ve sağlıksız yaşamın önüne geçilecektir. Önceliğimiz Türk İnsanı ve onun huzuru, sağlığı, mutluluğu olacaktır." Diye konuştu.

Bakmadan Geçme