• Haberler
  • Güncel
  • Çalışan Emekliye SON DAKİKA: 5 Bin TL İkramiye İçin!

Çalışan Emekliye SON DAKİKA: 5 Bin TL İkramiye İçin!

Çalışan emeklinin gözü kulağı bu haberdeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjde olarak duyurulan 5.000 TL ikramiyesine yönelik yeni gelişme var mı?

Çalışan Emekliye SON DAKİKA: 5 Bin TL İkramiye İçin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bakanlık tarafından yapılan açıklama ile ikramiyeler yatırıldı mı? sorusu netleşmeye başladı. 6 Aralık tarihinde gerçekleştirilen kabine toplantısında karar verilen çalışan emeklinin 5.000 TL ikramiye almasını yönelik düzenlemeler sürüyor.

“Çalışan Emekli de Faydalanacak!”

Konuyla ilgili Bakan Vedat Işıkhan “5.000 lira ödemenin kapsamını genişletiyoruz” diyerek şu açıklamayı yaptı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın isteğiyle fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizde 5.000 lira ödemeden faydalanacak.”

5 Bin TL İkramiye Ne Zaman Yatacak?

Bakanlık tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gözler ne zaman yatacak? sorusuna çevrildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Işıkhan “Meclisten kabul edilir edilmez çalışmalara başlıyoruz” dedi. Fakat net bir tarih veremedi. “En kısa süre” diyerek yıl sonuna işaret etti.

Maaştan Kesinti Olmayacak!

Çalışan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere herhangi bir aylık kesintisi olmadan 5.000 TL ödeme yapılacak. Teklifin yasalaşması ile beraber ikramiyeler otomatik olarak hesaplara aktarılacak. Konuyla ilgili hükümetten yeni bir açıklama yapılması bekleniyor.

Bakmadan Geçme