Çalışana 25 maaş ikramiye müjdesi!

TİSK'e tepki gösteren Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş'nin yöneticisi Ahmet Yüce, çalışanlar için pazarlık yapılmasını doğru bulmadığını ifade etti. Geçtiğimiz yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye veren Yüce, bu konudaki kararlılığını sürdürerek bu yıl daha büyük bir ikramiye vermeyi planladığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çalışana 25 maaş ikramiye müjdesi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş'nin yöneticisi Ahmet Yüce, geçtiğimiz yıl tüm çalışanlarına verdiği 25 maaş ikramiyesiyle tanınmıştı. Bu yıl da Ahmet Yüce, çalışanlarını sevindirecek şekilde daha büyük bir ikramiye vereceğini duyurdu. İkramiye miktarını açıklayan Yüce, geçen yılki cömertliklerini aşacaklarına dair bir taahhütte bulundu.

"ÇALIŞANIMIN YANINDAYIM"

Ahmet Yüce, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) 10.100-10.400 TL'lik asgari ücret teklifine tepki gösterdi. Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci'ye yaptığı açıklamada, "Çalışanlar için pazarlık yapılmasını kınıyorum" ifadesini kullandı.

TİSK'E BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Yüce Auto A.Ş'nin patronu Ahmet Yüce, işverenlerin çalışanlarına nasıl değer verdiğini anlamadığını belirterek, çalışanların ailenin bir parçası olduğunu ve onlar sayesinde başarılı olduklarını ifade etti. TİSK'in teklifinden memnun olmadığını ve bu durumu kınadığını dile getiren Yüce, devletin zaten gerekenleri yerine getirdiğini ve her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını vurguladı. Ayrıca, çalışan haklarını savunmanın önemine değinerek, çalışanların haklarının korunması gerektiğini belirtti.

Yüce'ye, geçen yıl verilen 25 maaş ikramiyesi hakkında sorulan bir soruya ise Ahmet Yüce, "Tabii ki vereceğiz, hatta fazlasını bile. Her zaman çalışma arkadaşlarımın yanındayım, diğer şirketler de bunu yapmalı" şeklinde cevap verdi.

Bakmadan Geçme