Calvo, Abdülkerim'i unutturdu

Transfer sezonunun başında Abdülkerim Bardakçı'nın Galatasaray'a transferi sonrası sol stoper arayışına giren Konyaspor, ABD Major Ligi ekiplerinden San Jose'de forma giyen Kosta Rikalı savunma oyuncusu Francisco Calvo'yu kadrosuna katmıştı.

Calvo, Abdülkerim'i unutturdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Süper Lig'de geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken isimler arasında yer alan Abdülkerim Bardakcı, Geçen sezon Konyaspor formasıyla  34 müsabakada forma şansı bulmuş ve bu süreçte rakip fileleri 5 kez havalandırma başarısı gösterirken 4’de gol pası vermişti.
Gösterdiği bu performans üzerine 4 büyüklerin ilgisini kazanan ve Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim’in yerine Francisco Calvo’yu transfer eden Konyaspor, bu transferle Abdülkerim’in gösterdiği performansı unutturdu.
TALİPLERİ ARTIYOR
Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ın ve Trabzonspor’un Konyaspor forması giyen Francisco Calvo ile ilgilendiğini öne sürmüştü. 2022 Dünya Kupası’nda Kosta Rika forması da giyen Calvo, Konyaspor’da 33 resmi maça çıkıp 4 gol attı. 
"KONYASPOR’A KONSANTRE OLMUŞ DURUMDAYIM"
Beşiktaş’ın kendisiyle ilgilenmesi üzerine geçtiğimiz haftalarda Teletica Deportes’e konuşan 30 yaşındaki oyuncu, “Beşiktaş’ın benimle ilgilendiğine yönelik haberlerin çıkması beni mutlu ediyor. Ancak şu anda Konyaspor’a konsantre olmuş durumdayım. Kulübümle 1 yıllık sözleşmem daha var. Eğer teklif gelirse, menajerimle birlikte değerlendirip karar veririm” ifadelerini kullanmıştı. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR HABER - HAKİMİYET SPOR

Bakmadan Geçme