Abisini acımasızca öldürdü!

İzmit'te alkol aldıkları sırada çıkan tartışmada abisinin boğazını keserek öldürdü. Zanlı polis ekipleri tarafından göz altına alındı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Erenler Mahallesi Tunalı Sokak'taki bir apartmanın beşinci katında, saat 01.00 sularında Mert P. (22) ile abisi Murat P. (45) arasında alkol aldıkları sırada bir tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken Mert P., abisi Murat P.'nin boğazını bıçakla keserek öldürdü. Kanlar içinde yere yığılan Murat P. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu.


İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Mert P.'yi ve olay sırasında evde bulunan annelerini gözaltına aldı. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Murat P., sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.


Olay yeri inceleme ekipleri, ev ve çevresinde incelemelerde bulundu. Gözaltına alınan Mert P., polis karakoluna götürülerek ifadesi alınmak üzere işlemlere başlandı. Murat P.'nin cesedi ise Kocaeli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılmak üzere otopsi için işlem başlatıldı.
Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme