• Haberler
  • Spor
  • Cansu Çetin: 'Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi'

Cansu Çetin: 'Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi'

Fenerbahçeli voleybolcu Cansu Çetin, kupa töreninin ardından açıklamalarda bulundu.

Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-0 yenerek, seride durumu 3-2’ye getirdi ve şampiyon oldu.

Cansu Çetin, Çok iyi bir final serisi izlettirdiklerinin altını çizerek, “Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi. Sezonu iki kupayla kapattığımız için çok mutluyuz. Lig şampiyonluğu en zorlu serüvenlerden bir tanesi, çünkü çok fazla maç oynuyorsunuz. Çok fazla iniş-çıkışlar oluyor. Bu sene bir de talihsiz sakatlıklar yaşadık" dedi.

Çetin, Takım arkadaşlarıyla gurur duyduğunu söyleyerek, "Harika bir iş başardılar. Eczacıbaşı çok iyi performans ortaya koydu. Harika bir final serisi izlettirdik taraftarlarımıza, onlarla gurur duyuyoruz. Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyorlar, iyi ki varlar” ifadelerini kullandı.

 

“Onlarla gurur duyuyorum”

Yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Cansu, takım arkadaşlarına teşekkür ederek şu şekilde konuştu:

“Çok zorlu bir süreçti. Arkadaşlarım sağ olsun hep yanımda olmaya çalıştılar. Sağlık ekibimiz her gün benimle uğraştı, egzersiz yaptık. Son maçta kendimi bulabildiğim için azıcık da olsa katkı verebildiysem ne mutlu bana. Müthiş bir galibiyet, onlarla yeniden gurur duyuyorum.”

 

Bakmadan Geçme