Çaycı: Konya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz

Süper Lig'e yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Murat Çaycı, Süper Lig'de Konya'yı en layıkıyla temsil etmeye çalışacağız' dedi

THF Erkekler 1.Ligi Metin Muhacir Sezonu play-off maçları sonrası Süper Lige yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor'da antrenör Murat Çaycı, Süper Lig'de Konya'yı en layıkıyla temsil etmeye çalışacaklarını söyledi.

Murat Çaycı, Hentbol Magazin Dergi'ye yaptığı sezon değerlendirmesinde, “Uzun ve yorucu geçen bir sezon sonunda özellikle play-off müsabakalarının son iki günü birbirinden zevkli mücadele seviyesi yüksek iki maç oynadık. İzleyenlerin de son derece zevk aldığını düşündüğüm maçları sporcularımızın sahaya tüm eforlarını yansıtmaları ve kazanma arzuları ile lehimize sonuçlandırmasını bildik. Bu noktada her biri birbirinden değerli karakter abidesi sporcu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu onların başarısıdır. Şu anda sezon başında koyduğumuz süper lig hedefine ulaşmanın tarifsiz mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra artık sorumluluğumuz ve omuzlarımızda yük daha fazla ve biz bunun bilincindeyiz. Süper Lig'de de hem kulübümüzü hem şehrimizi layıkıyla temsil etmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ UĞUR İBRAHİM ALTAY'A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Çaycı, "Dört yıldır Konya'da hentbola ve bizlere her türlü desteği sunan başta Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Uğur İbrahim Altay beyefendi olmak üzere play off müsabakalarında tribünde yerlerini alarak her zaman olduğu gibi yanımızda olduklarını hissettiren kulüp başkanımız Yavuz Kızılaslan'a branş sorumlumuz Mustafa Akdemir'e, kulüp yöneticilerimiz Alper Oral, Mustafa Okçu, Malik Külahcı ve Abdurrahim Sönmezler'e kulüp sağlık kurulumuzdan Ahmet ve Üzeyir beylere, her türlü kahrımızı çeken bizlerin başarısı için çalışan burada ismini sayamayacağım bütün kulüp çalışanları arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkür de gece gündüz demeden mesai kavramı gütmeden benimle beraber yol yürüyen teknik ekipteki Abdullah Şamil Koçak ve Berkay Ok hocalarıma ve takımımızın fizyoterapisti Mustafa Enli kardeşime ediyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar. Süper lig Kulübümüze ve şehrimize hayırlı olsun." Dedi.

Bakmadan Geçme