• Haberler
  • Keşfet
  • CEMİL TUGAY KİMDİR? Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay nereli? Cemil Tugay kaç yaşında?

CEMİL TUGAY KİMDİR? Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay nereli? Cemil Tugay kaç yaşında?

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen Cemil Tugay, sosyal medyada en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Cemil Tugay Kimdir? Cemil Tugay nereli? Cemil Tugay kaç yaşında? İşte Cemil Tugay ile ilgili merak edilen soruların cevapları... 

CEMİL TUGAY KİMDİR? Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay nereli? Cemil Tugay kaç yaşında?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması beklenen Cemil Tugay en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Cemil Tugay kimdir? Cemil Tugay nereli? Cemil Tugay kaç yaşında? Cemil Tugay kariyeri?  

1967 yılında İzmir’de doğan Cemil Doğan, İzmir İnönü Lisesi’nde ortaokul ve lise eğitimini tamamladı. 1983- 1989 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüksek öğrenimini tamamladı. Mezuniyeti sonrası Çorum ve İzmir Tire’de pratisyen doktor olarak görev yaptı. 

Cemil Tugay, 1993 ve 2000 yılları arasında Ankara Numune Hastanesi ve İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi’nde Plastik Cerrahi ihtisasını tamamladı. Tugay 2000 yılında uzman doktor olarak eğitimini bitirdi. Cemil Tugay, 1997 yılında ABD, Cleveland Klinik’te bir süre ‘’research fellow’’ olarak hizmet verdi.  

Cemil Tugay, 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde Plastik Cerrah olarak görev yaptı. 

2005-2009 yılları arasında İzmir Çiğli Kent Hastanesi’nde Plastik Cerrah olarak hizmet verdi.  

Tugay, 2009 yılında Karşıyaka’da Serbest hekim olarak çalışmaya başladı.  

Cemil Tugay, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP’den İzmir’in Karşıyaka ilçesine Belediye Başkan adayı olmuş ve Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 

Cemil Tugay evli ve 3 çocuk babasıdır.  

 

Bakmadan Geçme