• Haberler
  • Ekonomi
  • CEPTE KAZAN'da Bir Dolu Sürpriz! Sinema ve Konser Bileti Alımına 60 TL Hediye!

CEPTE KAZAN'da Bir Dolu Sürpriz! Sinema ve Konser Bileti Alımına 60 TL Hediye!

Banka kartı sahipleri sinema, tiyatro, konser ya da eğlence parkı alışverişlerine özel bilet alımında indirim kazanıyor.

VakıfBank World Kart sahipleri 31 Aralık tarihine kadar belirtilen sektörlerde farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 60 TL Worldpuan kazanıyor.

Eğlenceli vakit geçirmek ve kültürlenmek isteyen gençler için indirimli harcama fırsatı sunan bu kampanya yalnızca sinema, konser, tiyatro ve eğlence parkı alışverişlerinde geçerlidir.

Sinema, Konser Bileti Alımına 60 TL Nasıl Kazanılır?

Vakıfbank mobil uygulama içerisinde yer alan Cepte Kazan alanı için ile kampanyaya katılım sağlanabilir. Kampanyadan yalnızca Vakıfbank müşterileri yararlanabilir. Bankada kayıtlı hesap içerisinde yer alan Cepte Kazan menüsüne gelerek ilgili kampanyaya gelip “Katıl” tuşuna basmak yetiyor.

60 TL Worldpuan Hesaba Ne Zaman Yüklenir?

31 Aralık tarihine kadar alışveriş öncesinde veya sonrasında kampanyaya katılım sağlayanlar ancak bilet alımına 60 TL worldpuan kazanabilir. Kampanya kapsamında kazanılan worldpuanlar 4 Ocak tarihinde hesaba yüklenecektir. Kullanılmayan worldpuanlar 20 Ocak 2024 tarihinde hesaptan geri alınacaktır.

 

Bakmadan Geçme