Çeyrek finale yükseldiler

Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu Futbol Turnuvasında çeyrek finale çıktı. Beden Eğitimi öğretmeninin bulunmadığı okulda, okul müdürü İbrahim Yeniay, futbol takımı oluşturarak öğrencileri çeyrek finale taşıdı

Çeyrek finale yükseldiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay Belediyesinin düzenlediği İlkokullar arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında 12.Gurupta Mücadele eden Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu tüm rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldi.

MÜDÜR OKUL TAKIMI OLUŞTURDU

Beden Eğitimi öğretmeninin bulunmadığı okulda, okul müdürü İbrahim Yeniay, okulda futbol takımı oluşturarak öğrencileri turnuvaya hazırlayarak maçlardaki taktikleriyle okul takımını çeyrek finale taşıdı.

ÖĞRENCİLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

12.Gurupta mücadele eden Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu İlk maçında geçen yılın şampiyonu Müslime Ali Yaman İlkokulunu 5-1’ lik bir skorla yendi. Ardından Nermin Agah Erdinç İlkokulunu 10-0 ‘lık net bir skorla yenmeyi başardı. Son maçında gurubun güçlü takımı Hediye Mehmet Ali Uzman İlkokuluyla karşılaşan Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu maça iyi başladı ve maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçtiği maçta, daha sonra 2-1 yenik duruma düştü. Maçın bitimine 2 dakika kala güzel bir golle durumu 2-2’ye getirdi. Beraberliğin ardından gurup birincisini belirlemek için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu kalecisi Ahmet Furkan Çelepçi’nin 2 penaltıyı kurtarması sonucu penaltı atışlarında da 4-2’lik skor elde eden Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu çeyrek finale yükseldi. Zorlu mücadelenin sonunda tur atlayan öğrenciler sevinç göz yaşları döktüler.

OKUL TAKIMI YEMEĞE GÖTÜRÜLDÜ

Maç sonu açıklama yapan okul müdürü İbrahim Yeniay, son maçın çekişmeli ve zor geçtiğini, kazanmaya inanan ve azimle mücadele eden öğrencilerini kutlayarak bundan sonraki maçlarında da centilmenlik ölçüleri içerisinde mücadele ederek takımı finale taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten okul müdürü, çeyrek finale yükselen okul takımını yemeğe götürdü. 

Okul müdürü İbrahim Yeniay, okulda futbol takımı oluşturarak öğrencileri turnuvaya hazırlayarak maçlardaki taktikleriyle okul takımını çeyrek finale taşıdı.

Okul Müdürü İbrahim Yeniay, çeyrek finale yükselen okul takımını yemeğe götürdü.

 

Bakmadan Geçme