CHP'de kriz büyüyor

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakın danışmanı olan Murat Ongun'a, 'Eğer siyasete bu kadar ilgiliyseniz istifa edip siyasete girin' şeklinde cevap verdi. Ongun'un, Kılıçdaroğlu'na 'Genel Başkana karşı dikkatli ol' şeklinde uyarıda bulunan Bülent Kuşoğlu'nu eleştiren paylaşımlarını beğendiği biliniyordu.

CHP'de kriz büyüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki 'CHP Genel Başkanlığı' tartışması sürerken gerginlik devam ediyor. CHP liderinin yakın danışmanı Bülent Kuşoğlu, İmamoğlu'na açıkça karşı çıkarak 'değişim' çağrısı yaptı.

"KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI DİKKATLİ OLUN"

Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nu kurultayda yeniden aday göstereceklerini belirtirken, "Grup Başkanımız o görevdeyken ya da Ekrem Bey Büyükşehir Belediye Başkanıyken, Genel Başkan'a karşı daha dikkatli olmalılar" şeklinde ifadeler kullandı.

BEĞENİ KRİZİ

Parti içinde yaşanan krizi bir kez daha gözler önüne seren bir gelişme ise İmamoğlu'nun en yakınındaki isim Murat Ongun'un CHP Genel Başkan Yardımcısı Kuşoğlu'nu eleştiren paylaşımları beğenmesi oldu.

Ongun'un beğendiği bir paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nu hedef alan "CHP'yi batıran adamlar olarak tarihe geçeceksiniz" ifadeleri yer alıyordu. CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Murat Ongun'a yönelik tepkisini göstererek, "Eğer siyasete bu kadar meraklıysan istifa edip siyasete gir" dedi.


 

Bakmadan Geçme