CHP'de sular durulmuyor! İmamoğlu Eski parti başkanlarıyla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP, eski başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'la bir araya gelmesi hakkında konuştu. İmamoğlu, 'Üç genel başkanımızla geleceğin konuşulduğu çok verimli, çok değerli bir sohbet ettik. Çok faydalandım' dedi.

CHP'de sular durulmuyor! İmamoğlu Eski parti başkanlarıyla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisinde değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Değişim için önemli adım atan isimlerden biri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanlarıyla  bir araya geldi. 

“GENEL BAŞKANLARDAN ÇOK FAYDALANDIM”

Çok verimli bir sohbet et geçtiğini dile getiren Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Üç genel başkanımızla geleceğin konuşulduğu; çok verimli, çok değerli bir sohbet ettik. Çok faydalandım. Önümüzdeki zamanlarda alacağımız kararlara, çizeceğimiz yolculuklara büyük katkılar sunacağını söyleyebiliriz” şeklinde konuştu. 

“MESELEYİ MAKAM MESELESİ ÜZERİNDE DEĞERLENDİRDİM”

Sağlıklı bir karar vermek zorunda olduklarını bildiren İmamoğlu, “Mutlaka bir ajandamız olacak, belirgin bir günü yok. Sizleri bilgi sahibi yapacağız. Değişim konusunda her değerli fikri mutlaka gündemimize alıyoruz. Meseleyi bir makam meselesinin çok ötesinde değerlendirdiğimi; ülkemi, vatanımı milletimi, şehrimi, 16 milyon hemşehrimi, partimi, partilileri düşünecek ve bu konuda en sağlıklı kararı vermek zorunda olduğumuzu, ben ve benim gibi düşünen insanlar zaten biliyor” ifadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme