• Haberler
  • Konya
  • CHP'den, Hüyük belediyesine hayırlı olsun ziyareti 

CHP'den, Hüyük belediyesine hayırlı olsun ziyareti 

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Konya Milletvekili Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Hüyük İlçe Başkanı Muammer Ünsal, Yunak İlçe Başkanı Ömer Faruk Çoban, ilçe yöneticileri ve partililer, Hüyük Bağımsız Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dilediler.  

CHP'den, Hüyük belediyesine hayırlı olsun ziyareti 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hüyük Bağımsız Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer’i ziyaretinde CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman hayırlı olsun diyerek, “Hüyük ilçemizin belediye başkanı seçilmenizden dolayı sizi kutlarken,  hayırlı olsun diyerek, başarı diliyoruz. Bizler çözüm odaklı, haktan ve birlikten yana bir anlayışla hareket ediyoruz. Her zaman Hüyük’ün ve belediyenizin yanında olacağız. Hüyük’ün ve belediyenizin sorunlarının takipçisi olup, çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız. Hüyük için birlikte çalışacağız” dedi. 

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, “Hayırlı ve uğurlu olsun. Belediye başkanlığı görevinizde başarılar diliyoruz. Belediyelerden beklentiler büyüktür.  31 Mart seçimlerinde seçmen bize bir kredi açtı. Halkımızın sorunlarıyla uğraşıyoruz.  Gıda başta olmak üzere belediyelerimiz sosyal projelerle halkımıza hizmet verdi. Rutin belediye hizmetinin yanında, bizde sizlerin yanında yer alacağız. Her zaman Hüyük ve Beyşehir bölgemizin sorunlarını takip ediyoruz. Kamu arazilerine çöküyorlar. Bölgemizde böyle bir şey olursa hep birlikte sahip çıkacağız. Elimizden gelen ne varsa yapacağız.”

Hüyük Bağımsız Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer CHP’nin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, “Belediyemizi toparlıyoruz. 24 milyon liranın üzerinde bir borçla belediyeyi devraldık. Ancak işimize devam edeceğiz. Hüyük ilçemizin eksikliklerini gidererek, daha iyi bir yapıya kavuşturacağız. Belediye başkanlığı görevine gelmem için destek veren bütün hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra Hüyük’ün geleceği için çalışacağız. Sizlerin de ziyaretinizden oldukça memnun olduk. Yakın ilginize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Konuşmaların ardından CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, Hüyük Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer’e Atatürk fotoğrafı hediye etti. 

Bakmadan Geçme