CHP'den, SP' ye iadeyi ziyaret

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve il yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, seçimlerde yapılacak çalışmalar ve seçim güvenliği konuşuldu.

CHP'den, SP' ye iadeyi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman seçimlerde adaletli davranılması gerektiğini belirterek,  "Seçimlerde seçim güvenliği sağlanarak, her yerde adaletin olduğu gibi yapılacak olan seçimlerde de adaletli olunsun. Vatandaşımızın seçme ve seçilme hakkının korunması yönünde hareket edilsin. Millet İttifakı olarak seçimlerde adaletli davranılması yönündeki beklentimiz yoğunluktadır. Sağduyu  hareket ederek, birleştiren bir anlayışla çalışmalar yapmalıyız. Siyasetin dili sert ve bölücü olmamalıdır. Vatandaşımızı yönelik ayrıştırıcı bir dil kullanılmamalıdır. Birlikte bir çalışmalar yaparak, Millet İttifakının seçimi kazanacağı gün yakındır diyerek, bizleri kabul  ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi. 

Sandık güvenliği önemlidir

Saadet Partisi(SP) Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam sandık güvenliğinin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Önümüzdeki seçimlerde sandık güvenliği önemlidir. Süreç kısa olduğundan seçim güvenliği konusunda elimizden geleni yapmalıyız. Artık ülke ve şehir olarak bir seçim sürecine girdik. Umarım zorlu bir süreç yaşamayız. Gergin bir siyaset yerine, barışçıl ve adaletli bir seçil çalışması yapılması en büyük temennimizdir. Siyasetçilerde söylemlerinde çok dikkatli davranmalıdır. Ayrıştırıcı bir dil kullanılmamalıdır. İktidarında yanında yer alan partilerinde bu konuda dikkatli davranarak, güzel bir seçim geçirmeyi diliyoruz. Birlikte çalışarak, iktidara geleceğimizin inancı içindeyiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. 
 

Bakmadan Geçme