CHP iftarda, ilçe yönetimleriyle belediye başkan adaylarını buluşturdu 

CHP Konya il Başkanlığı verdiği iftarda, ilçe başkanlarıyla, yönetim kurulu üyelerini ve belediye başkan adaylarını buluşturdu. İftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

CHP iftarda, ilçe yönetimleriyle belediye başkan adaylarını buluşturdu 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya İl Başkanlığının Dedeman Oteldeki İftara, CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Nurdan Yücal, Konya Milletvekili Barış Bektaş, Tuzlukçu Belediye Başkanı ve Başkan adayı Nurettin Akbuğa, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve belediye başkan adayları katıldı. 

İftarda konuşan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman seçimden güçlü çıkacaklarını belirterek, “Ramazan ayının manevi havasında birlikte iftar yaparak bir araya gelmek istedik. İftar programımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bir seçim sürecini yürütüyoruz. Yaptığımız alan çalışmalarında vatandaşlarımızın ilgisi bizleri ve sizleri memnun ediyor. Bu seçim farklı bir seçim olacaktır. Vatandaşlarımız iktidara gereken dersi verecektir. Belediye başkan adaylarımızla bütün ilçelerde iddialıyız. Hep birlikte bu seçimden güçlü bir şekilde çıkacağız. Sosyal demokrat halkçı belediyeciliği Konya’ya tanıtacağız. Herkese başarı dilerken, Ramazan Ayının birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum” dedi.  

Ağır ekonomik koşullar vatandaşın tercihi değiştirecektir
CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş konuşmasında ağır ekonomik koşulların vatandaşın tercihini değiştireceğini ifade ederek, “31 Mart’taki yerel seçimlere bir ittifakla girmiyoruz. Mayıs ayında yapılan genel seçimlerde Konya’da 70 bin oy artışını hep birlikte başardık.  Yerel seçimlerin genel seçimi etkileyeceği inancındayız.  Ülkemizin yaşadığı ağır ekonomik koşullar ve vatandaşlarımızın geçinmekte gittikçe zorlandığı bu süreçte yapılacak olan seçimde, vatandaşlarımızın tercihinin iktidardan yana olmayacağını görüyoruz. Belediye başkan adaylarımız sahadaki çalışmalarda partimize yönelik ilgiyi gördükçe moral buluyorlar. Bu seçimde iddialıyız. Yaptığınız çalışmalarla gelecekte umut olacaksınız. Hep birlikte yürüttüğümüz bu mücadele de yeni neferler kazandırmaktan dolayı hep birlikte mutlu oluyoruz. 31 Mart’ta partimiz Konya’da başarılı çıkacaktır. Hepinize teşekkür ederek, başarılar diliyorum” deyi konuştu.    
 Daha sonra Belediye başkan adayları kendisi tanıtarak, yapacakları hizmetler ve projeleri hakkında bilgi verdi.  
 

Bakmadan Geçme