CHP Konya Milletvekili adayı Bektaş: halkın iktidarında ülkemizin bütün sorunlarını çözeceğiz

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, seçim çalışmalarına Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde devam etti. Buralarda halka hitap ederek, 'Beslenmeden eğitimine kadar çok ciddi sorunlarımız var. Gençlerimiz işsizdir. Gençlerimize ve ülkemize sahip çıkarak, halkın iktidarında ülkemizin sorunlarını çözeceğiz' diye konuştu.   

CHP Konya Milletvekili adayı Bektaş: halkın iktidarında ülkemizin bütün sorunlarını çözeceğiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik ilçelerinde seçim çalışmalarına devam etti.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa’yu ziyaret eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, İl Başkanı Bekir Yaman, esnaf ziyaretleri yaptı.

Daha sonra Yunak İlçe Başkalığını ziyaret ederek, burada vatandaşlara hitap eden CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş, “Bizlerle ilgili çeşitli saldırılar yapılıyor. Israrla terörist diyorlar. Bizden terörist çıkmaz ve her zamanda terörün karşısında durmaya devam ettik. Bizim atalarımız ülkemizin kurtuluşunda şehit oldu. Türk Milleti olarak biriz ve bütünüz.  Ben Cumhuriyetin ve devletimizin imkânlarıyla tahsilimi yaptım. Avukat oldum. Sonra il başkanı oldum. Şimdi milletvekili adayıyım. Konya’nın sorunlarını biliyorum ve takip ediyorum. Tarımsal sulamayla ilgili çalışmalar yaptık. Bir bütün olarak ülkemize sahip çıkacağız. Beslenmesinden eğitimine kadar çok ciddi sorunlarımız var. Gençlerimiz işsizdir. Sadece onların gençleri iş buluyor.

Diğer gençlerimiz işsiz ve umutsuzdur. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerimize istihdam, emeklilerimize kurban bayramında 15 bin lira ve çiftçilerimizi de kırmızı mazot vereceğini söylüyor. Liderimiz halkçı olduğu kadarda sözünü tutandır. İktidar bu kaynakları nerden bulacaksınız diyor. Kullanılmayan hava alanlarına, yollara ve göçmenlere para var. Halkımıza gelince yok. Böyle bir şey olamaz. Ülkemizin kaynakları vardır. Genel başkanımız ve ülkemizi refaha kavuşturacak olan 13. Cumhurbaşkanımıza ve bizlere oy istiyoruz. Birlikte ülkemize sahip çıkarak, kalkındıracağız” dedi. 

CHP İl Başkanı Bekir Yaman konuşmasında ekonomik şartların vatandaşları iyice zorladığına değinerek,”Ekonomin durumu ortada vatandaşlarımız geçinmekte gün geçtikçe zorlanıyor. Bizler halkamızın rahat yaşaması için elimizden geleni yapacağız. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu birlikte iktidara getireceğiz. Halkın iktidarında ülkemizin sorunları çözülecektir. Sizlerden destek bekliyoruz.” 

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa konuşmasında Yunak ve Akşehir bölgesinin hizmette geri kaldığını belirterek, “Yunak, Akşehir ve bölgesi hizmet noktasında geri kaldı. Milletvekilimizle, il başkanlığımızla bu bölgenin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Akşehir’in il olması ve gölünün kurtarılması için hiç bir şey yapmadılar. Onun için bizlere destek verin ki hizmet ve yatırım gelsin. Ülkemizin tüm sorunları çözülsün” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yunak’ta pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluşulduktan sonra Çeltik ilçesinde de esnaf ziyaretleri yapılarak, destek istendi.     

Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik’teki seçim çalışmalarına Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, CHP Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. 
 

Bakmadan Geçme