CHP Konya Milletvekili Bektaş'dan, teşekkür ziyaretleri

14 Mayıs'ta gerçekleştirilin Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden sonra CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Beyşehir ve Seydişehir'de teşekkür ziyaretlerinde bulunarak, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçimi için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi.

KONYA HABER: CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş beraberinde CHP Konya İl yönetim kurulu üyeleri, Beyşehir İlçe Başkanı Sefer Akar, Seydişehir ilçe Başkanı Orhan Özel ve partililerle birlikte vatandaşlar ile esnafları ziyaret ederek, teşekkür etti. 

Beyşehir ziyaretinden sonra memleketi Seydişehir ilçesi Ortakaraören Mahallesinde hemşerileriyle buluşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş burada yaptığı teşekkür konuşmasında, “14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde bize oy verdiniz. Konya’da açık ara oyunu yükselten parti olduk. Bu seçimde hemşeriniz olarak sizlerden destek istedik. Sağ olun desteğiniz bize moral oldu. Sizlerinde desteğiyle 130 bin olan oyumuzu 200 bine yükselttik. İyi bir dönem oldu. Bizi oy veren Konyalı,  Beyşehirli ve Seydişehirli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs’ta tekrar yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız için iddiamızı sürdürüyoruz.  Beklenin de üzerinde halkımız desteğini alarak Cumhurbaşkanımız olacaktır. Sizlerden de Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için destek bekliyoruz. Bizi icracı bir milletvekili yapın ki, buralara hizmet gelsin. Sorunlarını çözelim. Şimdiden bunun sözünü veriyorum” dedi.

 Kendisinden olmayanları hainlikle suçlayanlara oylarınızla gereken dersi vereceksiniz
Seydişehir Ortakaraören’den sonra diğer mahallerde vatandaşlarla buluşan CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş halka hitap ederek, “ Kendisinden olmayanı ve oy vermeyeni hainlikle ve teröristlikle suçlayanlara oylarınızla gereken dersi vereceksiniz.  Büyük Türk Milletini menfaat ve oy için bölmeye değmez. Ülkemizi bölücülerden ve halka verecek hiç bir şeyi kalmayanlardan kurtaracak olan Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Destek verin. Ülkemizi birlikte nefes aldıralım. Ekonomi başta olmak üzere bütün sorunlarını çözelim” diye konuştu. 
 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme