• Haberler
  • Konya
  • CHP Konya milletvekili Bektaş Gazetemizi ziyaret etti

CHP Konya milletvekili Bektaş Gazetemizi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Barış Bektaş, 27. kuruluş yılı itibari ile gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz'ü, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu'yu ve Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Samancı'yı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Barış Bektaş, gazetemizin 27. kuruluş yılı itibari gazetemizin İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz’ü, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu’yu ve Yazı İşleri müdürümüz Zafer Samancı’yı ziyaret etti. Milletvekili Barış Bektaş, Sohbet esnasında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 

“EKONOMİ İYİ DEĞİL AMA FATURAYI BİZ ÖDÜYORUZ”

Enflasyon ve akaryakıta gelen üst üste zamlar hakkında konuşan Barış Bektaş, ortada yapısal bir sorun olduğunu belirterek, gelir adaletsizliğinin olduğunu söyledi.  Memur, İşçi ve emekliye fon ayrılmadığını dile getiren Bektaş, 5’li çeteye fon ayırdıklarını, iktidarın seçim ekonomisi hazırladığını ve karşılıksız para bastığını ifade etti.  Bektaş, “Yük yine ezilen sınıfa bindi. Orta direk vatandaşlar yok olmak üzere” dedi.  İktidarın vatandaşa tasarruf etmesi sözlerine ilişkin Bektaş, şu ifadeleri kullandı: “Ekonomi iyi değil ama faturayı biz ödüyoruz. Sarayda ise bir tasarruf yok”  

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimini geride bırakmamızla birlikte gözler yerel seçimlere çevrilmiş vaziyette. CHP Konya Milletvekili Bektaş, yerel seçimlere az bir süre kaldığını ve Konya’da seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Gerçekleşen sohbet son bulmasıyla birlikte CHP Konya Millet Vekili Barış Bektaş, gazetemizin 27. kuruluş yılı itibari ile Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz’e tebriklerini iletti. Bektaş’ın tebriki üzerine teşekkürlerini ileten Hakimiyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, böylesine nazik bir ziyaretten memnun kaldığını ifade etti. 

Bakmadan Geçme