CHP Kulu 'da yerel seçimde iddialı

CHP'nin Kulu 'da yapılan alan çalışmasına CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, İl yönetim kurulu üyeleri, Kulu İlçe Başkanı Suat Kılıçkaya, belediye Başkan adayı Özlem Demir katıldı.

CHP Konya Başkanı Bekir Yaman Yerel seçimlerde Kulu ‘da iddialı olduklarını belirterek, “Kulu ilçemizde Belediye Başkan adayımızla birlikte yaptığımız alan çalışmasında Kulu’lu hemşerilerimizin ilgisi bizleri memnun etti. Konya’da birçok ilçede iddialı olduğumuz gibi Kulu ‘da belediye başkan adayımızla iddialıyız. Hemşerilerimizin desteğiyle Kulu’yu Sosyal Demokrat Halkçı Belediye anlayışımızla tanıştıracağız. Kulu’yu daha modern ve kalkınmış bir yapıya getireceğiz.  Vatandaşlarımızla birlikte belediyemiz yönetileceği gibi, yapılacak hizmetler ve projelerde hemşerilerimizin talepleri öncelikli olacaktır. Kulu’lu hemşerilerimizden destek beklerken, yakın ilgilerinden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.  

CHP Kulu 'da yerel seçimde iddialı
İşimiz gücümüz KULU olacak

CHP Kulu Belediye Başkan Adayı Özlem Demir işimiz gücümüz Kulu olacak diyerek, “ Kulu ‘da belediye başkanlığı görevi bize verilirse işimiz gücümüz kulu olacaktır. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışımızla yapacağımız hizmetleri ve hayata geçireceğimiz projeleri vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Kulu’yu birlikte yöneteceğiz. Belediyenin kaynaklarını rantta ve ayrıcalıklı gruplara değil, vatandaşa hizmetine sunacağız. Kulu’lu vatandaşlarımızın mutluluğunu her şeyin üstünde tutarak, Kulu’yu daha yaşanır ve modern bir yapıya kavuşturacağız. Bütün bunları yapabilmek için Kulu’lu vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu
 

Bakmadan Geçme