CHP Milletvekili adayı Killik'ten gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Konya 3. sıra Milletvekili adayı Gençosman Killik, Saadet Partisi Konya SKM Başkanı Hamza Okur, SKM Başkan Yardımcıları Mustafa Karagül ve İsmail Tunca Saadet Partisi Gençlik kolları üyesi Ömer Faruk Uyar, gazetemiz Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı ve Hakimiyet.com Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Taner Özay'ı ziyaret etti.

CHP Milletvekili adayı Killik'ten gazetemize ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya Milletvekili adayı Gençosman Killik, saha çalışmalarını ve Konya’da gördüğü başlıca sorunları gazetemize anlattı.

Konya’nın yıllardır verdiği desteğe rağmen hak ettiği yatırım almadığını ifade eden Milletvekili adayı Gençosman Killik, yıllardır sözü verilen ama tutulmayan projeler için iktidar partisini eleştirdi. Killik, Konya’da, ciddi bir trafik sorunu olduğunu, iktidara geldiklerinde 2-3 yıl içerisinde bunu çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

MİLLETVEKİLİ LİSTELERİMİZ TEPKİ ALMIYOR

Konya’da diğer siyasi partilerde oluşan liste eleştirilerine kendilerinin maruz kalmadığını vurgulayan Killik, “Bizim listelerimize yönelik bir eleştiri yok. Konya’da oluşturulan en güvenilir liste bizim listelerimiz.” şeklinde konuştu.

Killik konuşmasına şu şekilde devam etti: 

“Bizim listelerimizdeki adayların Türk Bayrağı ile bir sorunu yok. AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı olan HÜDAPAR Genel Başkanının Türk bayrağını ‘Türkiye Bayrağı’ diyelim şeklinde değişiklikler sunuyor. Geçmiş dönemlerde Hizbullah’la olan bağlantısı ortada.“

Bakmadan Geçme