CHP'den, Akın'a hayırlı olsun ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, Konya İnşaat Mühendisleri Odasının kongresinde yeniden Oda Başkanlığına seçilen Dr. Süleyman Kamil Akın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP'den, Akın'a hayırlı olsun ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleri, geçen hafta gerçekleşen Konya İnşaat Mühendisleri Odasının kongresinde yeniden Oda Başkanlığına seçilen Dr. Süleyman Kamil Akın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.

CHP’nin ziyaretinden memnun kaldıklarını belirten Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Süleyman Kamil Akın, “Odamızın kongresini demokratik bir ortamda tamamladık. İnşaat Mühendislerinin sorunları vardır. Başta deprem olmak üzere meydana gelen doğa olaylarının ortaya çıkardığı içimizi yakan Can ve Mal kayıplarının önüne geçmenin tek yolu ise, her yapının fizibilite çalışmasından başlayarak, proje, yapım ve kullanım süreçlerinin her aşamasının ETKİN KONTROL VE DENETİMLERİNİN İnşaat Mühendislerince yapılmasıdır. Yapı Denetim Sisteminde fiili ve etkin denetimin sağlanması hepimiz için çok büyük önem arz etmektedir. TMMOB yasasının tam temsiliyet sağlayacak şekilde değiştirilmesi ise bir zorunluluktur.. Ziyaretinizden ve sorunlarımızın takibinden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Sorunlarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş İnşaat Mühendisleri Odasının üstlenmiş olduğu misyonun önemine değinerek,  “Ülkemizin yaşadığı sorunları ortak akılla hareket ederek çözmeliyiz. Mesleki anlamda yaşadıkları sorunlarını biliyoruz. Bu sorunlarınızın takipçisi olmaya devam edeceğiz. Sizlere başarılar diliyoruz” diye konuştu.  HATİCE KARAKUŞ

Bakmadan Geçme