Cihanbeyli Belediyesinin depremzedelere desteği sürüyor

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, depremzedeler ile iftar sofrasında buluştu. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kale, onlara ek kaynak ve kırtasiye ürünlerinden oluşan hediye paketlerini dağıttı, ayrıca tablet müjdesi verdi.

Cihanbeyli Belediyesinin depremzedelere desteği sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Cihanbeyli Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçeye gelerek KYK yurduna yerleşen depremzede ailelerle yakından ilgileniyor. Başkan Mehmet Kale de sık sık bir araya geldiği depremzedeler ile iftar yemeğinde bir kez daha buluştu. 

ÖĞRENCİLERE EK KAYNAK VE KIRTASİYE DAĞITILDI
Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Mehmet Kale, onlara ek kaynak ve kırtasiye malzemelerin yer aldığı hediye paketlerini dağıttı. Kale “Depremzede kardeşlerimizle daha önce İlçe Kaymakamlığı’nın düzenlendiği iftar programında bir araya gelmiştik. Bizden bazı istekleri olmuştu. Onlardan gelen talepler doğrultusunda ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösteriyoruz. Özellikle sınavlara hazırlanan çocuklarımıza içinde ek kaynak ve kırtasiye ürünlerinin olduğu hediye paketlerini verdik. Dün olduğu gibi bugün de kardeşlerimizin yanlarındayız ve onları asla yalnız bırakmayacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.


Başkan Kale çocukların talebi üzerine yurtta kalan her aileye bir tablet hediye edileceğinin de müjdesini verdi.

2 BİN 500 AİLEYE ULAŞILDI
Öte yandan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptığı açıklamada bu ramazan ayında da ilçede çok büyük bir dayanışma seferberliğinin gerçekleştirildiğini belirterek, içinde farklı mahallelere yerleşen depremzede ailelerin de olduğu toplam 2 bin 500 aileye yardımların ulaştırıldığını açıkladı. Kale “Toplam 30 farklı temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin olduğu paketlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar ekiplerimiz ulaştırdı. Cihanbeyli Belediyesi her konuda olduğu gibi bu konuda da kendisiyle yarışıyor” dedi.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Yorumlar 1
Mehmet 05 Nisan 2023 05:57

Şov yapıyor tabi yapılacak, her taraf köpek hayvan barınağı resim atıyor fakat bir türlü bitmedi.

Bakmadan Geçme