Cihanbeyli'de AK Parti coşkusu

Konya'nın Cihanbeyli İlçesinde AK Parti coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin yeniden Cumhur İttifakı adayı olarak gösterildiği ilçede AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Cihanbeyli'de AK Parti coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) coşkulu bir törenle açıldı. Miting havasında gerçekleştirilen açılış programına AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem ve Meryem Göka, Önceki Dönem Milletvekillerinden Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı ve Ali Öztürk, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, belediye meclis üyesi adayları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

Cihanbeyli'de AK Parti coşkusu
“Mehmet Kale Cihanbeyli sevdalısıdır”

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de neredeyse İstanbul büyüklüğündeki bir coğrafyaya hizmet vermenin zorluklarına değinerek, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’nin tüm zorlukların üstesinden gelerek mega projeleri ilçeye kazandırdığını kaydetti. Akyürek “Ben kendisini bir Cihanbeyli sevdalısı olarak tanıdım. Yoluna öyle devam ediyor. Kendisini bu zamana kadar yaptığı hizmetler nedeniyle tebrik ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Marifet iltifata tabidir. Mehmet Bey saydı saydı saydı ben de içimden bir vatandaş olarak yani başka hangi mega proje var diye düşündüm. Arka arkaya yeni projeler söyledi. Mehmet Kale kardeşimize 31 Mart’ta çok güçlü bir destek vermeliyiz ki Ankara’da da Konya’da da eli daha güçlü olsun” ifadelerini kullandı. 

Cihanbeyli'de AK Parti coşkusu

Törende Önceki Dönem AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı ve Ali Öztürk de birer selamlama konuşması yaptı. 
AK Parti Cihanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi konuşmaların ardından yapılan duayla açıldı.

Bakmadan Geçme