Cihanbeyli'de Murat Kurum Öğretmenevi inşaatı başladı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni bir müjde daha verdi. Yeni Öğretmenevinin inşaat çalışmalarına başladıklarını açıklayan Başkan Kale 'Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'un ismini vereceğimiz öğretmenevi 5 yıldızlı otel standartlarında muhteşem bir eser olacak' dedi.

Cihanbeyli'de Murat Kurum Öğretmenevi inşaatı başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bir süredir üzerinde çalıştıkları yeni öğretmenevi projesinde inşaat çalışmalarının başladığını açıkladı. Yeni Adliye Sarayı yanında yükselecek binanın 5 yıldızlı otel standartlarında olacağını ifade eden Başkan Kale “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’un ismini vereceğimiz öğretmenevimizi 1 yıl içerisinde tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz. Dört dörtlük bir eser olacak. Eğitim camiamıza ve ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Ürün, AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ve teşkilat yöneticileri ile Çöl, Büyükbeşkavak ve Kütükuşağı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye tarafından yaptırılan Hane-i Mevan'lar ile Camlı Köşk'lerdeki buluşmalara vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Halil Ürün mahallelerde yaptığı konuşmalarda, Başkan Kale'nin hizmetleriyle ilçede tarih yazdığını belirtti. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise halen 40'ın üzerindeki şantiyede projelerin yükseldiğini ifade ederek, ilçenin daha da büyüyeceğini kaydetti. Cihanbeyli'yi adeta ikinci kez kurarken bir taraftan da kronik sorunları çözdüklerini ifade eden Kale, içme suyu noktasında da gereken çalışmanın yapıldığını hatırlattı.

BAYRAM MESAJI

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Ramazan Bayramı dolayısıyla da bir mesaj yayımladı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın da sevincini hissettiklerin ifade eden Kale “Cihanbeyli’mizde bu ramazan ayında da yine birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruk noktada olduğu bir ramazan ayını birlikte yaşadık. Belediyemiz Ramazana yönelik dayanışma seferberliğinde muhteşem çalışmalara imza attı. İnşallah birlik ve beraberlik duyguları içinde Ramazan Bayramına hazırlanıyoruz. Bayramın aziz milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme