Cihanbeyli'ye yeni müjde

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, inşa çalışmalarına başlanan öğretmenevinin ardından ilçeye yeni bir müjde daha verdi. Başkan Kale, 'Cihanbeyli'ye kongre ve kültür merkezi kazandırıyoruz. Söz verdik yapıyoruz' dedi.

Cihanbeyli'ye yeni müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Cihanbeyli’yi yarınlara en iyi şekilde hazırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, sergiledikleri performansla tarih yazdıklarını ve ilçenin ikinci kuruluş dönemini yaşadığını belirtti. Öğretmenevinin ardından ilçeye yeni bir müjde daha veren Başkan Kale, “Cihanbeyli’ye dev bir eser daha kazandırıyoruz. Cihanbeyli Kongre ve Kültür Merkezi için ihale çalışmaları başladı. Hassas çalışmalarımız sonucunda ortaya çıkan projemiz son halini aldı. Söz verdik yapıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, bakan yardımcılarımıza, milletvekillerimize ve teşkilatımıza ilçemize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ERDEM CİHANBEYLİ’Yİ GEZDİ
Hafta sonu AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve Belediye Meclis Üyeleri Yapalı, Günyüzü, Taşpınar, Yeniceoba, Turanlar, Beyliova, Zaferiye, Yünlükuyu, Tüfekçipınar, Kandil, Mutlukonak, Büyükbeşkavak ve Kuşça mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Başkan Kale, “Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem ile gittiğimiz mahallelerimizde gönlü güzel hemşehrilerimizle yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşadık. Birliğimiz ve beraberliğimiz biz güç veriyor. Bizi içten kucaklayan hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Elhamdülillah… Türkiye Yüzyılı’nı bu birliktelikle inşa edeceğiz” dedi.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme