Cihanbeyli Yeni Otogarına Kavuşuyor

Cihanbeyli adeta yeniden inşa ediliyor. Konya-Ankara arasında geçiş noktasında bulunan ilçede yaptırılacak yeni otogarın ihalesi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli'ye yakışacak bir otogar binası kazandırılacağını belirtti.

Cihanbeyli Yeni Otogarına Kavuşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeyi Türkiye Yüzyılı’na en iyi şekilde hazırladıklarını belirtti. Konya-Ankara arasında geçiş noktasında bulunan ilçeye yeni bir otogar kazandırılacağını belirten Başkan Kale, “Cihanbeyli’mizin yeni otogarı için kolları sıvadık. İhalesi tamamlanan tesisin inşaatı en kısa sürede başlayacak ve hızla tamamlanarak yeni otogarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Bu proje ve ilçemize desteklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ ÖZKAN VE MİLLETVEKİLİ ERDEM’DEN BAŞKAN KALE’YE ZİYARET

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi ziyaret etti. Kaymakam Fatih Uzun’un da yer aldığı görüşmede Cihanbeyli’nin devam eden ve planlanan projeleri ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kale, “Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem ve İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih Uzun ile belediyemizin çalışmaları ve yatımları ile ilgili verimli bir istişare toplantısı yaptık. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme