Cinayeti işleyip evden elleri cebinde çıktı

Aydın'da bir kadın kolundaki bilezikleri yüzünden cinayete kurban gitti. Olayın ardından suçlu evden elleri cebinde çıktı.

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesinde Cuma Mahallesi 202 Sokak üzerinde meydana geldi. 1 Şubat Perşembe günü saat 18.00 sıralarında sokaktaki bir apartmanın 2’nci katında 55 yaşındaki Semra Kocaman saldırıya maruz kaldı. Kadının yardım çığlıklarını duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, eve girdiklerinde Kocaman’ı karın bölgesinden bıçakla yaralanmış ve kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Evde bulunan Kocaman’ın eşi M.K., kızı F.K. ve kızının sevgilisi olduğu iddia edilen N.B. cinayet şüphesi ile gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Kocaman’ın cansız bedeni ise incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Bilezikleri için öldürülmüş

Emniyette yapılan sorgu sonrası şüpheli şahıslardan olan N.B. cinayeti işlediğini itiraf etti. N.B.’nin emniyette verdiği ifadesinde; kız arkadaşı F.K. ve babası M.K.’nin evde bulunmadığı zaman eve geldiğini, kız arkadaşının annesi Semra Kocaman’dan kolundaki bilezikleri istediğini ve Kocaman’ın bilezikleri vermeyince cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Kocaman’a ait bileziklerden bazılarının da N.B.’nin üzerinden çıktığı belirlendi.

Evden elleri cebinde çıktı

Olayın ardından evden elleri cebinde çıkan ve gözaltına alınırken rahat tavırlar sergileyen N.B., soğukkanlılığı ile görenleri şaşkına çevirdi.


 

 

Bakmadan Geçme