Cinnet geçiren şahıs dehşet saçtı

Gaziantep'te bir şahıs aile içi tartışma sonrası cinnet getirdi. Şahıs, tüfekle eşini öldürdükten sonra oğlu ve damadını ağır yaraladı.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Gaziantep'te Şehitkamil ilçesi Belkız Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Halil Ö. (46), yaşadıkları evde aile içi tartışma sonrası cinnet getirdi. Şahıs, eline aldığı tüfekle eşi Zeynep Ö.(44), oğlu İbrahim Eren Ö. (15) ve damadı Hanifi B. (23) isimli şahısa ateş etti. Olayın ardından çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk değerlendirmesi sonucunda tüfekle vurulan Zeynep Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İbrahim Eren Ö. ile Hanifi B. ise sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan İbrahim Eren'in durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Cinnet getirerek eşini öldüren, oğlu ile damadını da ağır yaralayan Halil Ö. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Bakmadan Geçme