Çocuğu okuyanlar dikkat: Aylık 3500 lira yardım için hemen başvuru yapmanız gerek!

Bilindiği üzere yüksek seviyelerde seyreden enflasyon vatandaşların geçimini zorlaştırırken, bazı vakıflardan üniversite öğrencilerine destek ödemeleri yapılacak.

Çocuğu okuyanlar dikkat: Aylık 3500 lira yardım için hemen başvuru yapmanız gerek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 - 2024 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler yoğun miktarda masraf yapmaya devam ediyor.

Özellikle şehir dışında okuyan üniversite öğrencileri hem burs hem de ulaşım masraflarını karşılamakta zorlanırken, bazı vakıflar öğrencilere burs ödemesi yapma kararı aldı.

Anadolu Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre ise çeşitli şartları karşılayan öğrencilere aylık tam 3.500 TL destek verilecek, işte bu bursun detayları.

Anadolu Vakfı tarafından yapılan açıklamada, bazı velilerin ve öğrencilerin çeşitli şartları sağlaması koşulunda vakıftan aylık 3.500 tl burs alabileceği belirtildi.

Burs başvuruları her yıl 01 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında tarihler arasında Anadolu Vakfı web sitesi üzerinden alınmaktadır. Duyurular, Anadolu Vakfı web sitesi ve sosyal medya hesapları aracılığıyla yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI
Anadolu Vakfı bursu TC Vatandaşı olup, maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencileri kapsamaktadır. Yurt içindeki devlet okullarına ya da %100 burslu olarak vakıf üniversitelerinin lisans programlarına kayıtlı olmak gerekmektedir. Açık öğretim, ön lisans ve uzaktan öğretim programları kapsam dışındadır.

Bakmadan Geçme