Çocukların gözü önünde kardeşi ve yengesini öldürdü
Karabük'te bir şahıs, yengesi ve kardeşini çocukların gözü önünde silahla vurarak öldürdü.
Olay, Karabük'te Yeşil Mahalle Kavşak Sokak'taki 5 katlı Şirin Apartmanı'nın son katında yaşandı. Aynı evde yaşayan Norooz A. (29) isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir sebeple kardeşi Kurban Ali Ahmedi (25) ile yengesi Leeqa Azemi'yi (27) kafalarından silahla vurdu. Komşuları evden silah sesleri gelmesi üzerine durumu ihbar ettiler. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan kontroller sonucu Kurban Ali ve Leeqa'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olay sonrası cinayet zanlısı ticari taksi ile Eskipazar ilçesi istikametine kaçarken, Asayiş ekipleri, zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Ekiplerin zanlının kaçtığı ticari taksi sürücüsüne ulaşması ile birlikte zanlının Eskipazar ilçesinde indiği öğrenildi. Karabük'ten yola çıkan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede zanlıyı kısa sürede cinayet silahıyla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Ekiplerce gözaltına alınan cinayet zanlısı, Karabük'teki özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Ayrıca, cinayet sırasında evde ölen Kurban Ali Ahmedi ile Leeqa Azami'nin 2, zanlı Nooroz Ahmedi ve diğer kardeşlerine ait 3 çocuk olmak üzere yaşları 2 ile 5 arasında toplam 5 çocuk bulunduğu tespit edildi. 5 çocuk evden alınarak polis ekiplerince koruma altına alındı.
Karabük Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse'de olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, silahla vurularak hayatını kaybeden Afgan uyruklu karı kocanın cansız bedenleri cenaze aracına konularak otopsi yapılmak üzere Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Bakmadan Geçme





