Çömez İyi Parti'ye katıldı

Gelen son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İyi Parti'ye katıldı.

Çömez İyi Parti'ye katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İyi Parti’ye katıldı.

Grup toplantısının başında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çömez’e rozetini taktı.

Çömez, İyi Parti kürsüsünde şunları söyledi:

"15 yıl önce bu çatının altından ve mensubu olduğum yapıdan ayrılırken Türk milletine bir veda mektubu yazmış ve satırlarını şöyle bitirmiştim:

'Benim yaşadıklarımı yaşasaydınız, bildiklerimi bilseydiniz, gördüklerimi görseydiniz siz de aynısını yapardınız, her vatansever aynısını yapardı.'

Ardından uzun yıllar sürecek çileli, zor ama bir o kadar da onurlu bir sürgün hayatı başladı. 15 yıl önce bugün aynı çatı altında yurtsever, kararlı ve yürekli bir lider ve onun yol arkadaşları ile buluştuğum için Yaradan'a şükrediyorum. Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracak, bu aziz millete hak ettiği refahı, huzuru, güveni yaşatacak olan bu muhteşem kadro ve lideriyle omuz omuza mücadele etmekten onur duyacağım. Güveniniz, dostluğunuz ve nazik davetiniz için teşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme