Çöp evi boşaltılan kadın sinir krizi geçirdi

Bursa'da bir müstakil evden gelen kötü kokular üzerine yapılan şikayetle Osmangazi Belediyesi'ne bağlı ekipler evden kamyon dolusu çöp çıkardı. Evden çöplerin çıkarılması esnasında ev sahibi yaşlı kadın sinir krizi geçirdi.

Olay, Bursa’da merkez Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi 12. Fırın Sokak üzerinde bulunan bir müstakil evde yaşandı.

Evden kötü kokular çıkması üzerine yapılan şikayetlerle Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Savcılık kararı ile ekipler eve girerek çuval çuval çöp topladı.

Evde engelli kızı ve hasta eşi ile birlikte yaşayan yaşlı kadın eşyalarının toplanmasıyla sinir krizi geçirdi.

Kendisine ilaç alınmasını ve hastaneye götürülmesini reddeden ev sahibi M. A. isimli şahıs polislere zor anlar yaşattı. Annesinin sinir krizi geçirmesi üzerine engelli kızı ise annesini sakinleştirmek isteyen bayan polise saldırdı.

“Kızımın çeyizlerini atıyorsunuz”

Kapının önüne yanaşan kamyona camdan topladıkları çöpleri atan ekiplere bağıran ev sahibi M. A., kamyon kasasındaki eşyalarını görünce çığlık attı.

Engelli kızına çeyiz için o eşyaları aldığını söyleyen M. A. “Kızımın çeyizlerini atıyorsunuz, atmayın. Örgü iplerimi de atmışlar” diye bağırdı.

Ekiplerin yaşlı kadın ve kızını sakinleştirmesinin ardından evden 1 kamyon çöp çıkarıldı. Belediyeye bağlı ekiplerin temizlediği ev daha sonra ilaçlanıp tekrar sahibine teslim edildi.

Bakmadan Geçme