Çözmeye çalışanlara saatler yetmiyor! Siz resimdeki kediyi görebildiniz mi?

Ponçik ve şirin kedinin kaybolduğu bu resim çözmek isteyenleri zorluyor. Optik yanılsama kurbanı olanlar 15 saniyede çözmek isterken saatlerini harcıyor. Peki siz IQ seviyenize güveniyor musunuz?

IQ testi, zeka katsayısını ölçmek için kullanılan bir testtir. Zeka katsayısı (IQ), bir kişinin yaşına göre akıl yürütme, problem çözme ve bilgiyi anlama yeteneğinin bir ölçüsüdür. IQ testleri, çeşitli bilişsel becerileri ölçmek için tasarlanmış bir dizi görevi içerir.

IQ testleri, eğitim, sosyal sınıf veya kültürel geçmişe bakılmaksızın tüm insanlar için aynı şekilde tasarlanmalıdır. IQ testlerinin sonuçları, genellikle bir kişinin yaşıtları arasında nasıl performans gösterdiğini göstermek için bir yüzdelik ile ifade edilir. Örneğin, IQ'su 100 olan bir kişi, yaşıtlarının yarısından daha iyi performans göstermektedir. IQ'su 130 olan bir kişi ise, yaşıtlarının %98'inden daha iyi performans göstermektedir.

Çözmeye çalışanlara saatler yetmiyor! Siz resimdeki kediyi görebildiniz mi?

HADİ IQ SEVİYENİZİ SINAYALIM!

Yukarıdaki resimde verilen görselde kayıp olan kediyi bulmak için sadece 15 saniyeniz var. Hazırsanız süreniz başladı…

10…

9…

8…

….

3…

2…

1…

Ve süreniz sona erdi.

İŞTE SONUÇ

Tebrikler… testin zor olduğunu kabul ediyoruz. Güzel ve şirin kedi görselde sol tarafta bulunan kadının şapkasının üzerinde uyuyordu.

Çözmeye çalışanlara saatler yetmiyor! Siz resimdeki kediyi görebildiniz mi?

Kaynak: fresherslive.com * Hakimiyet.com

Bakmadan Geçme