Cübbeli Ahmet Hoca'dan Aziz Yıldırım'a Özel Ziyaret

Kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden olan Cübbeli Ahmet Hoca, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Dostlukları uzun yıllara dayanan ikili, Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette geçmişteki hatıralarını yad etti.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Aziz Yıldırım'a Özel Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cübbeli Ahmet Hoca, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Dostlukları uzun yıllara dayanan ikili, Aziz Yıldırım'ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette geçmişteki hatıralarını yad etti.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sosyal medya hesabından paylaşılan bilgiye göre, ziyaret yaklaşık beş saat sürdü ve birbirinden önemli konuların konuşulduğu belirtildi. Paylaşımda ayrıca, hapishane günlerine dair hatıraların da gündeme geldiği ve yoğun bir muhabbet ortamında geçen görüşmenin ardından ikilinin ayda bir buluşma kararı aldıkları ifade edildi.

2011 yılında Aziz Yıldırım'ın şike davası ve Cübbeli Ahmet Hoca'nın Karagümrük çetesi davası nedeniyle aynı dönemde hapishaneye girmeleri, ikilinin dostluğunun temelini atmıştı. Hapishane günlerinden sonra sık sık bir araya gelen ve birbirleriyle dostluğunu sürdüren ikili, her fırsatta birbirleri hakkında dostane açıklamalarda bulunuyordu.

Son olarak, Cübbeli Ahmet Hoca'nın bir programa katılarak Aziz Yıldırım için özel bir dua ettiği bilgisi de paylaşımda yer aldı. İkilinin buluşmasına dair fotoğraf da paylaşımın bir parçası oldu.

Bakmadan Geçme