• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Altay'la Yola Devam Dedi Mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Altay'la Yola Devam Dedi Mi?

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için merakla beklenen gelişme yaşandı. Kulislerden edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başkan Uğur İbrahim Altay'ın hizmetlerinden memnun olduğu ve görevine devam etmesi yönündeki kararını verdiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Altay'la Yola Devam Dedi Mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için merakla beklenen gelişme yaşandı. Kulislerden edinilen bilgilere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başkan Uğur İbrahim Altay'ın hizmetlerinden memnun olduğu ve görevine devam etmesi yönündeki kararını verdiği öğrenildi.

Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanlığı ve Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği gibi prestijli uluslararası ünvanları taşıyan Başkan Altay, şehirdeki vatandaşlar tarafından da büyük bir beğeniyle karşılanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memnuniyetini ifade ettiği bu karar, Başkan Altay'ın şehirde ve uluslararası platformlarda gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerin bir teyidi olarak değerlendiriliyor.

Konya'nın sevilen Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın, şehirdeki ve ülkedeki başarılarıyla birlikte 31 Mart Yerel Seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandığı belirtiliyor.

MERKEZ İLÇE BAŞKANLARININ DURUMU NE?

Başkan Altay’ın görevine devam etmesi durumunda  Karatay, Meram ve Selçuklu ilçe belediyelerinde mevcut belediye başkanlarının da aynı görevi sürdürmesi bekleniyor. Konya’da koordine yürüyen işlerin başında olan Başkan Altay’ın aynı hizmet performansını yeni dönemde de aynı ekiple sürdürmesi yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme