• Haberler
  • Dünya
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında geldiği Cezayir'de mevkidaşı Abdülmecid Tebbun ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayirli mevkidaşı Tebbun ile görüştü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ile resmi temas gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Cumhurbaşkanı Abdelmesid Tebboune ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette, Türkiye-Cezayir Yüksek İşbirliği Konseyi'nin ikinci toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cezayir Devlet Başkanı Abdelmenid Tebboune başkanlığında gerçekleştirilecek.

İlgili bakanların katılacağı toplantıda, son dönemde ivme kazanan Türkiye-Cezayir ilişkileri çeşitli yönleriyle gözden geçirilecek ve iki ülke arasındaki iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar tartışılacak. 

Bu konsey toplantısında Türkiye-Cezayir ilişkilerine önemli katkı sağlayacak çeşitli anlaşma ve mutabakat zaptı imzalanacak.

Ayrıca iki taraf, İsrail'in Gazze ve işgal altındaki Filistin topraklarına yönelik saldırıları başta olmak üzere bölgesel ve küresel meselelere ilişkin görüş alışverişinde bulunacak.

Bakmadan Geçme