Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan LGS sonuçlarına ilişkin paylaşım
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından bugün açıklanan LGS tercih sonuçlarıyla ilgili paylaşım yaparak, sonuçların tüm öğrencilere ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açıklanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesindeki yerleştirme sonuçlarının tüm öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yaparak, “Bugün açıklanan LGS tercih sonuçlarının tüm genç arkadaşlarıma, ailelerimize, öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Evlatlarımızın her birini gözlerinden öpüyor, başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
