Cüneyt Özdemir, Mustafa Destici'ye Ekranlarını Kapattı: 'Özür Dileyene Kadar Açmayacağız'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin terörle ilgili sosyal medya paylaşımları nedeniyle sert bir karar aldığını duyurdu. Cumhur İttifakı'nın destekçisi olan BBP lideri Destici, Irak'ın kuzeyinde yaşanan terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefetteki farklı siyasi partilere yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Cüneyt Özdemir, Mustafa Destici'ye Ekranlarını Kapattı: 'Özür Dileyene Kadar Açmayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin terörle ilgili sosyal medya paylaşımları nedeniyle sert bir karar aldığını duyurdu.

Cumhur İttifakı'nın destekçisi olan BBP lideri Destici, Irak'ın kuzeyinde yaşanan terör saldırısına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefetteki farklı siyasi partilere yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Cüneyt Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Destici'nin "terör destekçiliğiyle" suçladığı siyasi partilere yönelik tutumunu eleştirerek, "Kendisi gibi düşünmeyen herkesi 'terörist' ilan eden, alçakça bir terör saldırısı üzerinden ucuz ve toptancı bir zihniyetle 'siyasi rant' elde etmek isteyen bu ve bunun gibi tüm siyasilere ekranlarımızı, etkileşimimizi ve her türlü iletişimimizi kapatıyoruz. Özür dileyene kadar da açmayacağız." ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme