Davutoğlu Konya İçin Seçim Startı Verecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün akşam Şeb-i Arus törenine katılacağını, Pazar ve Pazartesi günleri de bazı açılış, toplantı ve ziyaretler yapacağını belirten Ekici, 'Genel Başkanımızı bugüne kadar olduğu gibi yine coşkulu bir şekilde karşılayıp ağırlayacağız' dedi.

Davutoğlu Konya İçin Seçim Startı Verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DAVUTOĞLU ŞEB-İ ARUS TÖRENLERİNE KATILACAK

Ekici yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız 17 Aralık Cumartesi akşamı Konya’mıza gelecek ve Mevlana Kültür Merkezi’ndeki Şeb-i Arus törenine katılacak.” Dedi.

“HAZIRIZ! BAŞLIYORUZ! GELECEĞİZ!” SLOGANIYLA KONYA İÇİN SEÇİM STARTI VERİLECEK

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak teşkilatlanma çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını ifade eden İl Başkanı Hasan Ekici, 19 Aralık Pazartesi günü Özkaymak Otel’de Genel Başkanları Davutoğlu’nun başkanlığında il ve ilçe teşkilatlarıyla yapacakları toplantının ardından “HAZIRIZ! BAŞLIYORUZ! GELECEĞİZ!”  sloganıyla Konya’da seçim startının verileceğini açıkladı.

Gelecek Partisi Konya teşkilatları olarak Konya’da tüm gönüllere dokunmayı hedeflediklerini belirten Ekici “Genel Başkanımızın memleketi olan Konya’mızda bugüne kadar kendisine gösterilen teveccühün en yakın şahidiyiz. Pazartesi günü başlatacağımız seçim çalışmalarımızla birlikte hemşehrilerimizle bir gönül seferberliği başlatacağız. Dokunmadık gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Konyamız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Genel Başkanımızın yanında olduğunu gösterecektir. Buna yürekten inanıyoruz” dedi.

DAVUTOĞLU BASINLA BULUŞACAK

İl Başkanı Ekici, Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’nun Konya ve ülke gündemini değerlendirmek üzere 19 Aralık Pazartesi günü saat 10:30’da Özkaymak Otel’de basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geleceğini ifade etti.

GELECEK PARTİSİ’NE KONYA’DA GENİŞ BİR KATILIM OLACAK

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “GELECEK izimizden GELECEK!” sloganıyla 19 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirecekleri katılım töreniyle, çoğunluğu iktidar partisinden olmak üzere, aralarında STK ve kanaat önderlerinin de bulunduğu çok sayıda Konyalının Gelecek Partisi’ne katılacağını belirterek şunları söyledi: “Ekonomik sıkıntıların da had safhada olması artık insanlarımızın iktidara olan güvenini sorgulamasına sebep oluyor. Algı ve trol ordusu ile ülke yönetmenin mümkün olmadığını sanırım iktidar da anlamıştır. Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığımıza üye kaydı için gelen vatandaşlarımızın sayısı her geçen gün artarak devam ediyor.” dedi.

KARAPINAR İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILACAK

Ekici yaptığı açıklamada “Genel Başkanımızla birlikte 19 Aralık Pazartesi günü saat 14:30’da Karapınar İlçe Başkanlığımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Açılıştan sonra da ilçede esnaf ve STK ziyaretleri yapacağız. Tüm Karapınarlı hemşehrilerimizi ilçe başkanlığımızın açılışına bekliyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme