Davutoğlu Konya'ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bir dizi ziyaret ve program için memleketi Konya'ya geliyor.

Davutoğlu Konya'ya geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu seçimlerden sonra ilk defa memleketi Konya’ya geliyor.

İki gün Konya’da çeşitli programlara katılacak olan Davutoğlu Saadet Partisi ile TBMM'de kurulan ortak grup çalışması ile ilgili olarak iki parti teşkilatlarının katılacağı 'Saadet Gelecek' programında Saadet ve Gelecek Partisi mensupları ile bir araya gelecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan şunları söyledi: “Seçilmiş son Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Cumartesi ve Pazar günü (15/16 Temmuz) Konya’mızda olacak. Genel Başkanımız İlk olarak; 15 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'da il teşkilatımızda partililerimiz ile bir araya gelecek ardından saat 12.30'da Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’nda 'Saadet Gelecek' ortak teşkilat toplantısına katılacak."  

Son olarak TBMM'de Saadet Partisi ile oluşturulan ortak grubun, başta Konya olmak üzere ülke siyasetine hayırlı olmasını dileyen Arslan, “Konya'mızın evladı Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Şehrimize ve Ülkemize hizmet etmeye kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme