Davutoğlu: 'Konya'da Birinci Parti Olacağız'

Konya Bosna Hersek Mahallesinde 'Gençlik buluşması' adlı programda üniversiteli gençlerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu üniversiteli öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Davutoğlu: 'Konya'da Birinci Parti Olacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Bosna Hersek  Mahallesinde ‘Gençlik buluşması’ adlı programda üniversiteli gençlerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu üniversiteli öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Üniversiteli genç, ‘ Konya’da AK Parti’ye olan destek azalıyor mu ?, Konyalılar AK Parti2ye oy vermezse partiniz seçmenler için alternatif bir parti olacak mı?’ sorusuna yanıt olarak Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, “Konya’da birinci parti olacağız ikinci parti değil . Teşkilatımız burada. İkinci parti olmamıza razı değilim. Biz Konya’da birinci parti olacağız. ”ifadelerini kullandı.
AK Parti Konya milletvekiliyken Konyalıların kendisini sahiplendiğini belirterek; 1 Kasım seçimlerinde Konya’da tarihin en yüksek oyunu aldıklarına vurgu yapan Ahmet Davutoğlu, “ 1 Kasım seçimlerinde ben Konyalı olarak Konya’da millet vekili seçildiğimde Konya’da AK Parti’nin oyu  yüzde 75’ti, tarihin en yüksek oy oranıydı çünkü Konyalılar bizi sahiplendi başka partilerden bile sadece Davutoğlu için AK Parti’ye oy vereceğim diyenler bile oldu. ”sözlerine yer verdi.


“AK Parti eriyor bitiyor”
Konya’da AK Parti’nin söylenen rakamlara ulaşamayacağını vurgulayarak yüzde 40 oy kaybedeceğini ve Gelecek Partisinin birinci parti olacağını iddia eden Davutoğlu,” AK Parti ise eriyor bitiyor yüzde30-35 yüzde 40 oy kaybeder Konya’da  göreceksiniz Konya’da AKPparti  kesinlikle söylenen rakamları yakalayamayacak birinci parti biziz, ikinci parti kimler yarışırsa yarışsın.” dedi.
Davutoğlu gençlerin sorularını cevapladıktan sonra FİFA Dünya Kupasının finalini üniversiteli  gençlerle izleyerek programını bitirdi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme