Davutoğlu'nun memleketinde destek istedi

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarına destek için Hadim ve Taşkent'te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Seçmenlere Hadim ve Taşkent'te değişimden yana tavır almaları çağrısında bulunan Ekici, 'Belediye Başkan Adaylarımıza destek vererek bölgenin öz evladı Ahmet Davutoğlu'na vefamızı gösterelim' dedi.

Davutoğlu'nun memleketinde destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TAŞKENT’TE ÇEŞİTLİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ
Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala partisinin belediye başkan adaylarına destek ziyaretlerini sürdürüyor. Ekici, bu kez de Taşkent ve Hadim ilçelerini ziyaret ederek, seçmenlerle bir araya geldi. Ekici, ilk olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Taşkent’te çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi ve partisinin Belediye Başkan Adayı Emin Tezcan’a destek istedi. Ekici’ye ziyaretlerinde partililer ve Belediye Başkan Adayı Emin Tezcan’da eşlik etti.

Davutoğlu'nun memleketinde destek istedi

TAŞKENT’İN ARDINDAN HADİM’DE SEÇMENLE BULUŞTU
Ekici, Taşkent ziyaretinin ardından Hadim ilçesine geçerek buradaki seçmenlerle bir araya geldi. Hadim ilçesinde Bolat, Gezlevi ve Dedemli mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Ekici’ye Gelecek Partisi Hadim Belediye Başkan Adayı Mehmet Özdemir de eşlik etti.
“İKTİDARA KIRMIZI KART GÖSTERİN”
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Hasan Ekici, seçmenlere Hadim ve Taşkent’te değişimden yana tavır almaları çağrısında bulundu. Bölge halkının Gelecek Partisi adaylarına oy vererek Ahmet Davutoğlu’na vefalarını göstermelerini isteyen Ekici, şöyle konuştu:

Davutoğlu'nun memleketinde destek istedi
“Yerel seçime artık sayılı günler kaldı. Konyamızda sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmamacasına vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun memleketi Taşkent ve Hadim’de vatandaşlarımızla bir araya geldik, belediye başkan adaylarımıza destek istedik. Bizi sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hem Hadim hem de Taşkent Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde çok büyük hizmetler aldı. Genel Başkanımızın Başbakanlığı döneminde Hadim ve Taşkent’e yapmak istediği çok büyük projeler de vardı ama başbakanlığı bıraktıktan sonra iktidar tarafından bütün projeler ya yarım bırakıldı ya da hiç yapılmadı. Hadim ve Taşknet’li hemşehrilerimizden bölgeyi üvey evlat gibi gören iktidara bir kırmızı kart göstererek değişimden yana tavır takınmalarını istiyoruz. Belediye Başkan Adaylarımıza destek vererek bölgenin öz evladı Ahmet Davutoğlu’na vefamızı gösterelim.”

Bakmadan Geçme