'Dede' bisikleti Konya'nın en büyük mağazasında sergileniyor!

Konya'daki en büyük bisiklet mağazasında birbirinden ilginç bisiklet çeşitliliği dikkat çekerken, 'Dede' lakaplı Roadstar bisiklet ise vatandaşalar tarafından ilgi odağı oluyor.

Konya’da şehrin en büyük bisiklet mağazası olarak bilinen YK Bisiklet Mağazasında 1960’lı yılların ‘Dede’ lakaplı popüler bisikleti de yer alıyor. Şehrin en büyük bisiklet mağazası olarak bilinen YK Bisiklet Mağazası’nda 70 yıllık tarihi geçmişe sahip olan Roadstar bisikleti vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. 

'Dede' bisikleti Konya'nın en büyük mağazasında sergileniyor!

70 YILIK TARİHE RAĞMEN HALEN EN ÇOK TERCİH EDİLENLER ARASINDA!


Vatandaşlar tarafından en çok ilgi gören bisiklet türünün Dede bisikleti olduğunu vurgulayan YK Bisiklet     Mağaza Yetkilisi Mustafa Kartal “Dede bisikleti olarak bilinen Roadstar bisiklet türü 1964 yılında faaliyete girmiş en eski bisikletimizdir. 70 yıllık bir tarihi olan Dede bisikleti, sağlamlığı ve tasarımıyla çok beğeniliyor. Çelikten yapılan bu bisikleti alan bir vatandaş rahat 30 yıl kullanabilir. Sürüm açısından zor bir bisiklet türü ancak biraz kullanınca çok hızlanan bir bisiklet türü.  Ayrıca çubuk fren diye adlandırdığımız bu fren sadece bu bisiklet çeşidinde bulunuyor.” dedi.

'Dede' bisikleti Konya'nın en büyük mağazasında sergileniyor!
İTALYAN POWER BİSİKLETİ 150 KM YOL ALABİLİYOR!

Akaryakıt fiyatlarından sonra toplu taşımaya ve bisikletlere yönelim arttığını belirten Kartal, “Vatandaşlara yıllara oranla bisiklete daha fazla ilgi göstermeye başladı. Bunun nedeni de akaryakıt fiyatlarındaki artıştır. Şu an revaçta olan bisiklet türümüz İtalyan Power’dır. Elektrik destekli bu bisiklet pedal gücüne destek olarak 10 kat güç veriyor. Şarj bittiğinde kendi pedal gücüyle yola devam edebilen İtalyan Powerla minimum 30 maksimum 150 km gidebilir.” İfadelerinde bulunarak sözlerini tamamladı. 

 


 

Bakmadan Geçme