Demokrasi tarihimizde bir kara leke

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında 2016 yılında açılan FETÖ davası hakkında konuştu.

Demokrasi tarihimizde bir kara leke
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2016 yılında İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener’e FETÖ davasının açılmasından bu yana 7 yıl geçti. 7 yılın sonunda davada kovuşturmaya yer olmadığı gerekçesi ile karara bağlandı. Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, ise dava ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

 “AKŞENER İLE DAYANIIŞMA İÇİNDEYİZ”

Genel Başkan Meral Akşener ile dayanışma içinde olduğunu ifade eden Davutoğlu, “Meral Akşener hakkında sadece bir gizli tanık ifadesini temel alarak 2016 yılında başlatılan Fetö soruşturması dün kovuşturmaya yer olmadığı kararı ile sonuçlanmış. Öncelikle bu hukuk skandalı karşısında Sayın Akşener ile dayanışma içinde olduğumuzu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu. 

“DEMOKRASİ TARİHİMİZDE KARA BİR LEKE” 

Davutoğlu şe şekilde konuştu: “Hukuk devletinde bir Parti Genel Başkanı ile ilgili bu tür bir soruşturmanın 7 yıl sürüncemede bırakılarak algı operasyonlarına alet edilmesi demokrasi tarihimizde bir kara leke olarak kalacaktır”
 

Bakmadan Geçme